Oulu School of Guitar

Sähköpostiosoite: [email protected]

Puhelin: 04580 59752

Päivitetty: Syyskuu 2020

InEnglish Suomeksi

Puhelin: 04580 59752  Sähköpostiosoite: [email protected]

strat side 300dpi strat side bottom strat side bottom Join Our Next Course Banner

Klikkaa itsesi KAUPPA-välilehdelle ja valitse joko ryhmätunneista koostuva kurssi tai yksityistunti.

 

Vaihtoehtoisesti voit ottaa yhteyttä sähköpostitse ([email protected]) ja kertoa tarkemmin nykyisestä soittotasostasi, musiikillisista kiinnostuksen kohteista ja tavoitteistasi. Ota rohkeasti yhteyttä, niin voimme keskustella yhdessä juuri sinulle parhaiten soveltuvasta opetuksesta.

 

Yhteyttä kannattaa ottaa myös, vaikka lukukausi olisikin jo alkanut. Mukaan voi usein liittyä kurssin myöhemmässäkin vaiheessa ja tarvittaessa aloitan myös uusia ryhmiä kesken lukukautta.

 

 

Hinnat pähkinänkuoressa

• Ryhmätunnit myydään kurssipakettina

Voit kokeilla ensimmäistä ryhmätuntia 14 euron hintaan, ja varmistua kurssin sopivuudesta sinulle ennen kuin sitoudut pidemmäksi aikaa

Seurava kurssi = 10 x 1 tunnin 140€.

Ensimmäisen lukukausimaksuun lisäksi tulee myös materiaalimaksu (26,99€ ja 17,99€)

• Huom! Lukukausi-ilmoittautuminen, mikä vahvistetaan suoritetulla maksulla, on sitova. Yksittäistapauksissa harkitaan esimerkiksi aloituksen lykkäämistä seuraavaan lukukauteen, mutta näissäkin tilanteissa järjestelyistä sovitaan aina erikseen kunkin oppilaan kohdalla.

• Ryhmäopetuksessa on kerrallaan 2-6 henkilöä

• Instrumentit ja välineet saa lainaan ensimmäiselle tunnille, minkä jälkeen ne saa halutessaan vuokrata koko kurssin ajaksi (4€/vk)

 

Yksityisopetus: 50€/tunti, 30€/30min. Yksityisopetus on joustavaa ja siinä saat sopivia eväitä juuri oman taitotasosi kehittämiseksi lyhyessäkin aikataulussa.